Hopp til innhold

Uren hud ved bruk av munnbind?

12 mai 2021

maskne

MASKE + AKNE = MASKNE

Kjenner du deg igjen? Varme, fukt, bakterier og tøy eller papir som gnisser mot sensitiv hud, gjør at mange nå oppdager de uheldige effektene dette har på huden. 

DMK har flere produkter du med fordel kan bruke på huden for både å forhindre og bekjempe samt behandle sår hud som følge av maskebruk.

Acu-Mist er en rebalanserende tonicspray for de med fet og uren hud. Virker fuktgivende og desinfiserende, og den bidrar til å gjenopprette hudens pH-verdi. Inneholder salisylsyre som virker anti-bakteriell og utrensende, i tillegg til planteekstrakter som virker betennelsesdempende, fukter og fungerer som et skjold.

FAKTA:
ACU MIST dreper 98,9% av alle bakterier, virus og sopp i løpet av 3 sekunder og 100% innen en time. Du kan spraye denne på hender, ansikt (for de som synes det er vanskelig å IKKE ta seg i ansiktet) og andre hudområder og overflater.  

Acu Masque er en dyptrensende leirmaske med mattende og beroligende effekt for fet og uren hud. Masken absorberer overflødig talg, holder huden ren og reduserer blankhet. Virker også beroligende på rød og irritert hud.

Betagen er DMKs ”emergency cream”. Det er en nærende krem som forsterker immunforsvarets funksjon, reduserer betennelser, beroliger, beskytter og gjenoppbygger reaktiv skadet hud.

Beta Gel Serum er et fuktighetsgivende serum som beskytter og gir næring til huden. Passer for normal til sensitiv hud. Den inneholder betaglukan som styrker hudens eget immunforsvar. Passer for alle. Spesielt for de som er rød og irritert i huden.