Hopp til innhold

Kurs

DMK KURS & WEBINARER 2021.

 

DMKs utdanningsprogram ble utviklet for å kunne gi terapeutene en mer avansert og dypere forståelse av hudens anatomi og fysiologi. DMK konseptet har gitt oss empiriske resultater og derfor er DMK undervisningen basert på det vi vet i dag!

Kursene er lagt opp til at det oppnås en bred innsikt i innovativ og korrigerende hudteknologi, hvordan dette kan utføres, samt produktkunnskap.

DMK utdanningsprogram er delt inn i tre nivåer:

Level 1 omfatter DMK Fundamental Grunnkurs.
Level 2 omfatter DMK Skin Revision™ – Program One.
Level 3 omfatter DMK Paramedical Skin Revision™

Når man har gjennomgått level 1, som er det grunnleggende og praktisert dette, vil level 2 og etter hvert level 3 for de mer avanserte fagkursene være neste steg. Det anbefales gjerne å ta kursene flere ganger, da man hele tiden lærer noe nytt. Fagkunnskap til det organet vi daglig jobber med, gir en kunnskapstrygghet som også din klient registrerer.

Vi har både fysiske kurs og online kurs, samt webinarer og workshops. Under ser du kursopplegget for første halvdel av 2021.

Om du har spørsmål omkring dette ta kontakt med oss.

LEVEL 1 DMK FUNDAMENTAL KURS | 1 dag | Oslo

31. mai 2021 09:00 - 16:00

DMKs Fundamental Grunnkurs er det første steget i DMKs utdanningsprogram.

Les mer

Her vil du få en grunnleggende innføring av DMK konseptet med både teori og praksis. Kurset vil også gi deg en oppfriskning av hudens anatomi, fysiologi og diagnostisering. Du vil bli godt rustet til å komme i gang med DMKs signatur behandling, Enzymterapi.
Sertifiseringstest som gir deg diplom med tittelen: DMK Terapeut.

Pris: 995.-

Sted: Oslo

WEBINAR BRITE EYES DMK EYE FUSION BEHANDLING | 1 time

7. juni 2021 09:00 - 10:00

ENDELIG SOMMER!
Velkommen til webinar om fokus på behandlinger som kan gjøres hele sommeren og hva som bør unngås.

Les mer

Hvordan øke hudens immunforsvar for sommersesongen og EYE FUSION, en deilig øyebehandling som kan utføres alene eller i en full ansiktsbehandling – eller som kunden kan gjøre selv hjemme.
PÅMELDING HER