Hopp til innhold

Kurs

DMK KURS & WEBINARER 2023

Påmelding kurs
Hvilke kurs vil du melde på:

Les mer

Level 1 DMK Fundamental kurs kan holdes individuelt etter avtale. Ta kontakt hvis du er interessert.

Level 3 DMK Paramedical Skin Revision er for spesielt inviterte. Kurset er derfor forbeholdt de som har fullført level 1 og 2, og har jobbet tilstrekkelig med DMK og har en god forståelse av DMK konseptet.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med oss på tlf 73 83 37 60 eller mail@hexa.no

DMK KURS & WEBINARER 2022.

 

DMKs utdanningsprogram ble utviklet for å kunne gi terapeutene en mer avansert og dypere forståelse av hudens anatomi og fysiologi. DMK konseptet har gitt oss empiriske resultater og derfor er DMK undervisningen basert på det vi vet i dag!

Kursene er lagt opp til at det oppnås en bred innsikt i innovativ og korrigerende hudteknologi, hvordan dette kan utføres, samt produktkunnskap.

 

DMK utdanningsprogram er delt inn i tre nivåer:

Level 1 omfatter DMK Fundamental Grunnkurs.
Level 2 omfatter DMK Skin Revision™ – Program One.
Level 3 omfatter DMK Paramedical Skin Revision™

 

Når man har gjennomgått level 1, som er det grunnleggende og praktisert dette, vil level 2 og etter hvert level 3 for de mer avanserte fagkursene være neste steg. Det anbefales gjerne å ta kursene flere ganger, da man hele tiden lærer noe nytt. Fagkunnskap til det organet vi daglig jobber med, gir en kunnskapstrygghet som også din klient registrerer.

Vi har både fysiske kurs og online kurs, samt webinarer og workshops. Under ser du kursopplegget for første halvdel av 2022.

Om du har spørsmål omkring dette ta kontakt med oss.