Hopp til innhold

FACE the day!

02 mars 2021

Coola Face_bli inspirert

PÅSKE & VÅR er rett rundt hjørnet og vi kan ikke vente til årets COOLA sesong er i gang! Har du noen gang syntes det har vært vanskelig å finne en solkrem til ansikt som passer perfekt inn i din daglige hudpleierutine? Vanskelig å finne en som ikke klisser eller glir godt inn i huden?

LOOK NO FURTHER!

COOLAs ansiktsprodukter dekker alle behov:

 

  • Classic Face SPF 30 Cucumber er en silkemyk solkrem for ansikt med SPF 30. Den er like god til hverdags som på stranden og også perfekt å bruke under sminke. Den blir IKKE klissete! Og den har en diskret og ren lukt av agurk. Passer alle hudtyper.

 

  • Classic Face SPF 30 Unscented har de samme egenskapene som den med agurk bare at denne er uten lukt. Tilfører huden godt med fuktighet. Passer til alle hudtyper.

 

  • Classic Face SPF 50 White Tea er spesielt designet for lange dager i solen. Den har en diskret duft av white tea og er også superfin å bruke sammen sminke. Passer alle hudtyper.

 

  • Classic Face SPF 50 Fragrance Free gir deg også bredspektret UVA og UVB beskyttelse og pleier og beskytter huden. Den har en lett konsistens og passer også perfekt til din daglige hudpleie rutine.

 

  • Mineral Face SPF 30 Matte Finish er en ideell krem for normal til kombinert hudtype. Den har en lett konsistens og gir en matt finish. Oppleves ikke fet på huden. Svak duft av agurk.

 

  • Mineral Face SPF 30 Matte Finish Unscented er en silkemyk krem med et hint av farge. Passer fint for en normal til kombinert hudtype, da den har en lett konsistens. Fungerer som en primer før makeup.