Råd og tips om selvbruning

Her finner du våre beste råd og tips om selvbruning, alt fra hva du skal gjøre før påføring til hvordan du får det beste resultatet.

Vita Liberata selvbruningsprodukter er formulert med økologiske botaniske ekstrakter for å pleie og mykgjøre huden, samt gi en luksuriøs og helt naturlig brunfarge. Les videre for å få våre råd og tips om selvbruning.

Psst! Bruk alltid selvbruningsvott (tanning mitt) ved påføring av selvbruningsprodukter for å beskytte hendene mot misfarging og få et jevnere resultat.

Før bruk av selvbruning:

Det er viktig å gjøre forberedelser før bruk av selvbruning for å sikre en langvarig brunfarge uten skjolder.

Psst! Bruk alltid selvbruningsvott ved påføring av selvbruning for å få et jevnere resultat og motvirke misfarging. Selvbruningsvotten rengjøres ved å skylles i varmt vann eller vaskes på 40 grader i vaskemaskinen. La den tørke naturlig og helt før neste bruk.

Selvbruning før og etter

♥ Hårfjerning og peeling gjøres helst 24 timer før påføring av selvbruningsprodukter, for å unngå å irritere huden.

♥ Det er de ytterste lagene med tørre, døde hudceller som farges, derfor er det viktig at man peeler huden før selvbruning både i ansikt og på kropp. Da vil huden absorbere produktet bedre – og du får jevnere farge som varer lenger.

♥ Vi anbefaler peelingen Super Fine Skin Polish fra Vita Liberata. Den masseres lett inn i tørr hud og skylles av i dusjen. Vær ekstra nøye med peeling på tørre områder som albue, knær og føtter, da unngår du at selvbruningen fester seg til disse områdene og gir ujevn farge.

♥ Ikke bruk noen form for bodylotion før selvbruning, da dette kan skape en barriere for selvbruningen – bortsett fra på områder som er ekstra tørre, der kan du smøre litt og la tørke godt før du påfører selvbruningen.

Påføringstips:

Hals & Ansikt

 

Rich Face er et selvbruningsprodukt spesielt utviklet for ansikt og hals, som er mer fuktighetsgivende for disse områdene enn vanlig selvbruning. Man kan også fint bruke selvbruningsproduktene for kropp i ansiktet, men vær oppmerksom at de har en dypere fargenyanse enn de for ansikt.

 

Bryst, Armer og Hender

 

  • Start ved skulderen, fortsett nedover armen og tilbake til skulderen og så langt rundt baksiden av skulderen din som du kan nå. Forsikre deg at du har fått med under baksiden av armen og lett over i armhulen. Fordel lett på brystet.
  • Gli lett rundt håndleddet – unngå selve håndbaken. Bruk bare det som er igjen på selvbruningsvotten på hånden og ta deretter på hver finger. Unngå negler og neglebånd. Ikke ta på mellom fingrene eller i håndflatene, da disse områdene ikke er naturlig brune selv på mørke hudtoner.

 

Legger & føtter

 

  • Start midt på leggen og fordel produktet med jevne og sirkulerende bevegelser både forsiden og baksiden av leggen. Huden rundt ankler er oftest mer tørre, så bruk kun det det har igjen på selvbruningsvotten før du fortsetter utover fotvristen.
  • Unngå negler og neglebånd. Tørk av med en fuktig klut på negler.

Lår & Kropp

 

  • Start midt på låret og fordel produktet godt med jevne sirkulerende bevegelser. Husk baksiden av knær, og sørg for at alle områder blir dekket.
  • Fortsett over mage og rygg, bryst og decollète – videre opp på undersiden av halsen og over skuldrene.

 

Ryggen

 

Ryggen er alltid vanskelig å nå uten at man er veldig myk eller får hjelp til å smøre den. Et morsomt tips er å feste selvbruningsvotten til et lengre redskap som en hårbørste eller en stekespade med en hårstrikk og bruke dette for å nå de vanskeligste delene av ryggen.

 

Finish

 

  • Gå over negler, neglebånd, knær, ankler, albuer og fingerknoker med en lett fuktig klut/kleenex og tørk bort overflødig farge.
  • Vent minst 8 timer før du dusjer – jo lengre, jo bedre.
  • Tips! Klapp huden tørr etter dusj, for å sikre at du ikke drar fargen av under tørking.

Pin It on Pinterest