NKD SKN selvbruning

NKD SKN selvbruning er kjent som ungdomsserien til Vita Liberata og er ikke en del av Luxury Tanning-serien. Produktene kjennetegns av sitt fargesprakende design og sine hyggelige priser. Passer alle som er unge til sinns og et ute etter en smashing sommerglød som ser naturlig ut.

 

Selvbruningen er lett å påføre, nærmest lukfri, tørker superrskt og inneholder naturlige ekstrakter som gjør huden fresh og silkemyk. Fri for parabener, alkohol og parfyme. Ikke dyretestet ♥

NKD SKN sortiment

NKD SKN Natural Tan Mousse

NKD SKN Natural Tan Mousse er lett og luftig, gir øyeblikkelig fresh farge som utviklet i løpet av 6-8 timer. Superenkel å påføre – perfekt for nybegynnere! Kommer i fargene medium og dark. Varer i 3-7 dager.

NKD SKN Tan Mousse

Natural Gradual Tan Lotion

NKD SKN Natural Gradual Tan Lotion er en karamellfarget lotion med gradvis selvbruningseffekt, også tilgjengelig i to fargedybder. Kan brukes flere dager på rad til ønsket farge er oppnådd, ypperlig for de som ønsket fukt og farge i ett.

NKD SKN Gradual Lotion

Pre-Shower Gradual Tan Lotion

NKD SKN Pre-Shower Gradual Tan Lotion er årets store nyhet! For den travle som ønsker en diskrét brunfarge som kan bygges opp over flere dager. Smøres på, dusjes av etter 10 minutter og fargen utvikles i løpet av 6-8 timer.

NKD SKN Pre Shower 10 Minute Tan

Gradual Glow Daily Tan Moisturiser

Gradual Glow Daily Tan Moisturiser passer den forsiktige. Brukes daglig som en vanlig fuktighetskrem, eller når man bare ønsker en lett glød.

NKD SKN Gradual Glow

Pin It on Pinterest