DMKC Foundation

DMKC Foundation er vannfast, oljefri og har høy pigmentering. Den gir en perfekt dekkevne uten å sprekke opp, bli «kakete» eller smitte av.

 

Foundationen har en silikonbase som fyller ujevnheter og gir en glatt overflate. Den inneholder også anti aging-egenskaper som kan bidra til å redusere synligheten av fin linjer og rynker. Dens unike formel og ypperlige kvaliteet skaper et feilfritt utseende som krevet lite eller inget vedlikehold.

 

DMKC Foundation er delt inn i 5 fargeserier. I hver av disse er det 5 fargenyanser som går fra lys til mørk, et bredt fargespekter som vil passe de fleste.

DMKC Foundation resultater
DMKC Foundation passer de fleste hudtoner, er oljefri og godt pigmentert.

Foundationserier fra DMK Cosmetics

DMKC Foundations selges både enkeltvis og i paletter. Er du usikker på hvilken farge som er perfekt for deg kan det være greit å starte med en paletter. De er også ideelle for deg som har problemer med å finne en eksakt fargematch og er er vant til å blande deg frem, samt makeupartister som trenger et bredt fargeutvalg.

Naturelle Foundation

DMKC Naturelle Foundation består av 5 fargenyanser som er en perfekt match for lys hud med korall undertoner. Nyansene er helt nøytrale i balansen mellom oliven og rødlige hudtoner.

DMKC Naturelle Foundation
DMKC Naturelle Foundationfarger

International Foundation

DMKC International Foundation har 5 fargnyanser med rødlige undertoner. Laget for deg som har rosa til rødlige undertoner. Nordeuropeiske vil elske denne foundationserien!

DMKC Foundation i International
International Foundation fra DMKC

Olive Foundation

DMKC Olive Foundation kommer i 5 fargenyanser med nøytral til en anelse oliven base. Utviklet for søreuropeiske hudtoner og lys hud med litt mørkere tone. Fargene i paletten går fra lys til dyp oliven.

DMKC Foundation i Olive
DMKC Olive Foundation farger

Shinto Foundation

DMKC Shinto Foundation har 5 fargenyanser med svak gul til lysebrun undertone. Den passer perfekt til deg med undertone som går fra lys til mørk guloliven.

DMKC Foundation i Shinto
DMKC Foundation i Shinto farger

Ebony Foundation

DMKC Ebony Foundation består av 5 fargenyanser for mørke hudtoner. Fargen i paletten strekker seg fra dyp til mørk oliven med rødlige undertoner.

Ebony Foundation fra DMKC
DMKC Foundation i Ebony sine farger

Foundation-tips

For å få det beste resultatet er det viktig at huden er renset og fuktet. Om huden er spesielt tørr anbefaler vi å legge en fuktmaske eller et tykt lag dagkrem i ansiktet og la virke noen minutter før du tørker av det overflødige. Gi sminken det beste grunnlaget ved å bruke primer før foundation.

 

En foundation skal jevn ut nyanseforskjeller i huden din. Den skal altså ikke dekke huden din, men legge grunnlaget for sminken din.

 

Velg en farge som er så lik din hudtone som mulig og bland gjerne for å finne en nyanse som passer deg. Foundationpalettene er perfekte for deg som er glad i å mikse frem farger tilpasset dine toner.

Foundation fra DMKC

Pin It on Pinterest