DMKC Correctors

DMK Correctors er 10 spesialformulerte farger som fungerer fargekorrigerende og nøytraliserende. De kan brukes som de er, eller blandes med en foundation, avhengig av hvor dekkende man ønsker det.

Når man har behov for å dekke over eller skjule ujevnheter i huden (for eksempel under øyne, arr eller sår) er ikke alltid foundation alene tilstrekkelig. Her kommer fargekorrigerende kremer inn.

Fargekorrigerende kremer som nøytraliserer blått

Blåfarge i huden kommer som regel fra kapillærer som ligger nær hudoverflaten. For å dekke eller nøytralisere blått bruker man gul/oransje. DMKC Blue Correctors har oransje undertone i seg. Disse er perfekte for tattoveringer, blåmerker og mørke ringer under øynene.

DMKC Blue Corrector 1

DMKC Blue Corrector 1 har en varm, oransjebasert farge som nøytraliserer blåtoner i huden, slik som mørke ringer og tattoveringer. Passer for lys til medium hudtone.

Blå fargekorrigerende krem fra DMKC.

DMKC Blue Corrector 2

DMKC Blue Corrector 2 har en mørk, oransjebasert farge som i likhet med Blue Corrector er til for å nøytralisere blåtoner i huden. Denne paser for medium til mørk hudtone og er også fin til menn.

DMKC fargekorrigerende krem mot blått

Fargekorrigerende kremer som nøytraliserer rødt

Grønn er kontrastfargen til rødt. Derfor har fargekorrigerende kremer som nøytraliserer rødt grønne undertoner. Disse er egnet til å skjule rødhet i huden, som rosacea og solbrenthet, eller kviser.

DMKC Red Corrector 1

DMKC Red Corrector 1 nøytraliserer rødhet i huden forårsaket av akne, solbrenthet og andre faktorer. Passer for lyse hudtoner.

DMKC Correctors fargekorrigerende krem mot rødhet

DMKC Red Corrector 2

DMKC Red Corrector 2 nøytraliserer rødhet i huden forårsaket av akne, solbrenthet eller andre faktorer. Passer for mørkere hudtoner.

Fargekorrigerende krem fra DMKC mot rødhet

DMKC Hilites

DMKC Hilites brukes for å fremheve ønskede områder ved å lysne opp. En Hilite bør være lysere enn din hudfarge og brukes på de områdene du ønsker å fremheve, som kinnben, neserygg, hake og amorbue. DMKC har fire HiLite-farger.

Yellow Hilite

Yellow Hilite er for lyse og asiatiske hudtoner som passer med gulbaserte farger. Denne er også fin å bruke for å dekke over lillatoner som er vanlige i lys hud.

Yellow Hilite fra DMKC

Orange Hilite

Orange Hilite er en allrounder som passer for alle hudtoner. Dens varme base vil faktisk lysne opp, i tillegg til at den kan redusere noe blått i huden.

Orange Hilite fra DMKC

Pink Hilite

Pink Hilite egner seg for lyse til medium hudtoner. Den har en svak rose undertone som kan redusere bruntoner i huden, som pigmentflekker.

Pink Hilite fra DMKC

Dark HiLite

Dark Hilite passer for medium mørke til dype hudtoner med en naturlig brunfarge.

Dark Hilite fra DMKC

DMKC  Lolites

DMKC Lolites brukes for å forme ansiktet ved at de reduserer lysrefleksjonen og gir illusjonen av smalere trekk. En Lolite bær være mørkere enn din hudfarge og påføres til ansiktets naturlige skygger, som under kinnbeinene, på sidene av nesen, under haken og i globallinjen.

Lolite 1: Lite Cafe

Lolite 1 passer for lys til medium lys hudtone.

DMKC LoLite i fargen Lite Cafe

Lolite 2: Espresso

Lolite 2 egner seg for medium til mørk hudtone.

DMKC Lolite i fargen Expresso

Pin It on Pinterest