DMK sitt konsept

DMK sitt konsept, Skin Revision, er basert på både profesjonelle behandlinger i klinikk og bruk av hjemmepleieprodukter for et best mulig restulat. Skin Revision vil si å tilbakestille huden tilbake til normalen, gjennom å matche din egen biokjemi med passende hudpleie.

 

Kort forklart: en celle vil ikke kunne reagere på kjemi den ikke gjenkjenner. Hudcellene vil reagere positivt og effektivt når kjemi tilnærmet lik deres egen blir benyttet, som den gjenkjenner og produserer selv, på sin egen naturlige måte.

DMK Skin Revision fokuserer ikke bare på hudens tilstand, men hvorfor og hvordan den har oppstått. Vi kan derfor tilby et resultatorientert og effektivt hudprogram for alle hudtyper.

DMK sitt konsept
DMK sitt hudpleiekonsept, Skin Revision.

Remove

Fjerne, gjennom å hydrolysere dødt cellemateriale som har blitt bygd opp på hudens overflate.

Rebuild

Gjenoppbygg og bistå hudens egen kjemi med nærende ingredienser, ved hjelp av enzymer, proteiner, aminosyrer og næringsstoffer.

Protect

Beskytt huden fra solen, frie radikaler, glycosylation og andre miljøpåvirkende faktorer.

Maintain

Vedlikehold huden med DMK sine virkningsfulle kremer og profesjonelle klinikkbehandlinger for et mer langvarig resultat.

Enzymterapi

Hovedbjelken i DMK Skin Revision er enzymterapi. Enzymterapi er den eneste ordentlige oksygenbehandlingen for hudvevet som virker etter de gitte anatomiske og fysiologiske aspekter. Derfor kan vi vise til resultatorienterte hudbehandlinger.

 

DMK enzymterapi jobber ut fra prinsippet om «reversert osmose». Dette virker utrensende på slagstoffer, fungerer som en peeling og er med på å øke blodgjennomstrømningen slik at hudcellene kan få oksygen fra kroppens innside.

 

Enzymbehanlingen virker oppstrammende, utglattende og foryngende på huden. Synlige resultater merkes og føles allerede etter første behandling.

 

 

Ta kontakt med din nærmeste DMK-terapeut i dag.

Pin It on Pinterest