DMK Spray og Oljer

DMK spray og oljer bør være en del av skjønnhetsrutinen din. Spray anbefales å bruke til alle hudtilstander for å bedre den transdermale leveringen av fraksjonerte oljer og kremer inn i huden, samtidig som de øker fuktighetsnivået i huden og styrker hudens ytterste barriere sammen med olje. Kort oppsummert: Prepp renset hud med spray før du påfører oljer og kremer.

DMK Herb and Mineral

DMK Herb Mineral fuktspray

Herb and Mineral er en fuktspray som fukter og nærer huden, i tillegg til å forsterke hudens egen syrekappe. Virker forfriskende og nyttegjør seg av pleiestoffer og mineraler som fins i DMK-produktene.

 

Herb and Mineral fuktspray er fin å bruke utover dagen når man ønsker å freshe opp eller føler huden trenger litt ekstra fuktighet. Også perfekt til flyturer og for å sette sminken – et must i veska!

Kan fint brukes av alle hudtyper.

 

Kommer i størrelsene 120 ml/60 ml.

DMK Acu-Mist

Acu Mist fra DMK

Acu-Mist er en rebalanserende tonicspray fra DMK for de med fet og uren hud. Virker fuktgivende og desinfiserende, og den bidrar til å gjenopprette hudens pH-verdi.

Inneholder salisylsyre som virker anti-bakteriell og utrensende, i tillegg til planteekstrakter som virker betennelsesdempende, fukter og fungerer som et skjold mot p-aknebakterigen. Anbefales for de som med betent akne, fet hud og lignende.

 

Slik bruker du den: 

Rens huden og spray på utsatte områder, både ansikt og kropp.

 

Kommer i størrelsene 120 ml/60 ml.

DMK Herbal Pigment

Herbal Pigment olje fra DMK

DMK Herbal Pigment er en rik og kraftig olje som virker mykgjørende og pleiende.

Den har flere bruksområder: smøres over alt hvor du er ekstra tørr, er fin som leppepomade og til å smøre neglebånd.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Seba-E

Seba E fra DMK

Seba-E er en nærende e-vitaminolje fra DMK som bidrar til å gjenopprette den naturlige fuktbalansen i huden. Den er en blanding av botaniske oljer og vitamin E som etterlater huden myk og fuktet.

 

Kan brukes av alle, bortsett fra de med veldig høy talgproduksjon.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Pore Reduction

Pore Reduction fra DMK

DMK Pore Reduction er en poresammentrekkende tonic som ikke virker uttørkende. Den har egenskaper som anti-bakteriell og anti-septisk, noe som gjør den desinfiserende og kan redusere kløe og irritert hud. Tonic’en er også beroligende og mykgjørende.

 

Slik bruker du den:

Pore Reduction brukes morgen og kveld på utsatte områder, før krem, og gjerne sammen med DMK Beta Gel.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Melanotech Drops

Melanotech Drops fra DMK.

Melanotech Drops fra DMK er spesialdråper som er med på å redusere pigmentering og lysner uten å bleke huden. De inneholder melanin-inhibitorer og antioksidanter som bidrar til å hindre ytterligere pigmentering, ujevn hudtone og mørke flekker. Anti-mikrobiell og anti-innflammatorisk.

 

Slik bruker du den:

DMK Melanotech Drops brukes under Melanotech Creme eller annen DMK-krem ved behandling av pigmentering, akne eller rosacea.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

Pin It on Pinterest