DMK serum

DMK serum vil hjelpe med å styrke, gjenoppbygge og gi næring til huden. De inneholder kraftige antioksidanter og vil derfor gi viktig beskyttlse mot frie radikaler.

DMK Beta Gel

Beta Gel er et nærende og fuktighetsgivende serum fra DMK. Inneholder betaglukan som styrker hudens eget immunforsvar – et must for de med sensitiv, rød og irritert hud. Beskytter mot frie radikaler og andre faktorer som påvirker huden. Passer alle hudtyper, velegnet for sensitiv hud.

 

Slik bruker du det:

Påføres morgen og/eller kveld på renset hud før bruk av andre DMK-produkter.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Beta Gel serum

DMK Direct Delivery Vitamin C

DMK Direct Delivery Vitamin C er et serum som er proppfullt av konsentrert c-vitamin som har god effekt på kollagnsyntesen i huden. Det virker oppstrammende og glatter ut fine linjer, beskytter cellene mot UV-stråler og bryter ned frie radikaler.

Passer for voksen og moden hud.

 

Slik bruker du det:

Påføres morgen og/eller kveld på renset hud før bruk av andre DMK-produkter.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Direct Delivery Vitamin C 30 ml

DMK Super Serum

DMK Super Serum er et serum med aktive ingredienser som virkelig booster huden. Inneholder både betaglukan og c-vitamin som fukter og nærer huden, i tillegg til å styrke og beskytte huden mot frie radikaler. Passer alle hudtyper og gir friskere og mer strålende hud.

 

Slik bruker du det:

Påføres morgen og/eller kveld på renset hud, før bruk av andre DMK-produkter.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Super Serum c-vitamin

DMK Solar Damage Gel

DMK Solar Damage er en unik fuktighetsgivende gelé for alle hudtyper og aldre. Det virker helende og gjenoppbyggende som en aloe vera-gelé og er derfor også fint å bruke som aftersun.

Serumet bidrar til å stimulere fornyelsen av hudceller. Solar Damage forsterker hudens egen fuktbalanse, i tillegg til å styrke og beskytte huden mot angrep av frie radikaler og eksterne påkjenninger.

 

Kommer i størrelsen 180 ml.

DMK Solar Damage

Pin It on Pinterest