DMK Peeling og masker

DMK tilbyr peeling og masker tilpasset din hudtype. Peeling fjerner skånsomt døde hudceller, samtidig som det reduserer og forebygger fremtreden av fine linjer, opphopinger og tilstoppinger. Det er viktig å peele hyppig for å holde huden glatt og jevn, og pleie den med masker.

DMK Micro Peel

DMK Micro peeling

En mild og effektiv peeling fra DMK som kan brukes av alle hudtyper. Micro Peel inneholder AHA-syre og har av den grunn ingen skrubbekorn. Løser effektivt opp døde hudceller, gir myk og glatt hud og en fin glød. Kan fint brukes av de med sensitiv hud.

 

Slik bruker du den:

Bruk peelingen 1 gang i uken på renset hud. La virke i 3-5 minutter før den skylles godt av. Kan brukes både i ansikt og på kropp.

 

Kommer i størrelsen 180 ml.

DMK Exoderma Peel

Exoderma Peel fra DMK

Exoderma Peel er en gele som virker svakt hydrolyserende og beroligende. Passer alle hudtyper.

 

Slik bruker du den:

Blandes med Foamy Lift Masque fra DMK for en dypere utrensning og oppstrammende effekt.
Kan også brukes alene i ca. 15 minutter som en forfriskende fuktmaske.

 

Kommer i størrelsen 60 ml.

DMK Foamy Lift Masque

DMK-Foamy-Lift-Masque

Et enzympulver fra DMK som blandes med Exoderma Peel. Foamy Lift Masque virker utrensende, samt oppstrammende og foryngende på hudvevet. Den inneholder naturlige enzymer, aminosyrer og proteiner for regenerering av huden. Kan brukes av alle hudtilstander og hudtyper.

 

Slik bruker du den:

En effektiv hjemmepleiemaske som anbefales å bruke 1 gang i uken mellom de profesjonelle DMK-behandlingene for optimalt resultat.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Acu Masque

DMK-Acu-Masque

Acu Masque fra DMK er en dyptrensende leirmaske med mattende og beroligende effekt for fet og uren hud. Passer også for de som er rød og irritert i huden.

Masken absorberer overflødig talg, holder huden ren og reduserer blankhet. Virker også beroligende på rød og irritert hud.

 

Slik bruker du den:

Rens huden og påfør et godt lag på ansikt og hals. La virke i ca. 20 minutter før du skyller godt av. Brukes 1-2 ganger i uken etter behov.

 

Kommer i størrelsen 60 ml.

DMK Hydrating Masque

DMK-Hydrating-Masque

En fuktighetsmaske fra DMK som kan brukes av alle. Hydrating Masque etterlater huden myk og smidig med en frisk og strålende glød.

Inneholder hyaluronsyre som gir godt med fukt og gjenoppretter fuktbalansen i huden.

 

Slik bruker du den:

Rens huden og påfør et godt lag på ansikt og hals. La masken virke i ca. 20 minutter før du skyller godt av. Brukes 1-2 ganger i uken – også super å bruke etter soling eller som en nattmaske!

 

Kommer i størrelsen 60 ml.

Pin It on Pinterest