DMK kremer

DMK kremer kommer i et bredt utvalg, som dekker de fleste hudtyper- og tilstander. Kremene gir næring og fuktighet til huden, i tillegg til å virke gjenoppbyggende, regulerende, beskyttende og styrkende.

Nærende kremer

DMK Betagen

DMK Betagen er en fuktighetsgivende krem med betaglukan, virker nærende og styrkende for alle hudtyper.

 

Spesielt anbefalt for normal til lett rødlig og irritert hud på grunn av sin beroligende og helende effekt.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Betagen Cream

DMK Contraderm

DMK Contraderm er en anti-inflammatorisk krem fra DMK med helende og gjenoppbyggende egenskaper.

 

Virker beroligende og lindrer hudirritasjon og kløe. Forbedrer fuktighetsnivået i huden og kan brukes av alle som en kur.

 

Kommer i størrelsen 15 ml.

Contraderm fra DMK

DMK Nite Firming

Nite Firming fra DMK er en næringsrik dag- og nattkrem for fettfattig hud. Full av vitaminer og antioksidanter som gir fukt og beskytter mot frie radikaler.

 

Bidrar til å reparere og bekjempe aldringstegn og har en oppstrammende effekt. Trekker raskt inn i huden.

 

Kommer i størrelsen 60 ml.

DMK Nite Firming Cream

DMK Pro Amino

Pro Amino er en pleiende dagkrem fra DMK som gir masse fukt. Den inneholder nærende ingredienser som virker fuktighetsgivende, beskyttende og fornyende.

 

Passer de fleste hudtyper.

 

Kommer i størrelsen 60 ml.

DMK Pro Amino

DMK Revise A

Revise-A er en nattkrem fra DMK med A-vitaminavledning. Den virker svakt eksfolierende, øker kollagenproduksjonen og styrker nydannelsen av celler.

 

Kremen passer for alle med aldrende eller solskadet hud.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

Revise A Cream

Biogen C

DMK Biogen C er en «beauty flash»-krem som er super for stresset, trett og matt hud. Rik på vitamin C og E, som fremmer kollagenproduksjonen og bekjemper frie radikaler. Virker vitaliserende, gir en strammere og fastere hud, samt reduserer inflammasjon og rødhet. Inneholder solfaktor 15.

Obs! Kan virke noe svakt kjølende rett etter påføring.

 

Kommer i størrelsen 50 ml.

DMK Biogen C SPF15

Creme Citrique

DMK Creme Citrique er en nærende krem med lav pH, som kontrollerer fet hud og jevner ut lette fargeforandringer i huden. Den virker beroligende og balanserer effektivt hud som blir fet og glinsende utover dagen. Også fin for mørkhudede om får klar og fin hud ved bruk av denne.

Inneholder solfaktor 15.

 

Kommer i størrelsen 50 ml.

DMK Creme Citrique SPF15

Kremer mot akne

DMK Actrol Powder

Actrol Powder er et antiseptisk pulver fra DMK bestående av krystallisert c-vitamin. Benyttes av hud som trenger absorbsjon av overflødig talg uten å tørke ut huden og hud som blir fet og blank utover dagen.Virker helende og betennelsesdempende og kan fint brukes over sminke.

 

Kommer i størrelsen 30 gram.

DMK Actrol Powder

DMK Acu Creme

DMK Acu Creme er en fuktighetskrem for tørr og uren hud. Den bidrar til å regulere talgproduksjonen og optimalisere fuktighetsnivået slik at huden holdes myk og smidig. Kremen virker beroligende med anti-inflammatoriske egenskaper.

 

Kommer i størrelsen 60 ml.

DMK Acu krem

DMK Acu-Klear

Acu-Klear er en spesialkrem fra DMK med salisylsyre som roer, bekjemper og reduserer akne og utbrudd. Huden virker klarere og gjenoppfrisket etter få dagers bruk.

 

Brukes lokalt morgen og/eller kveld på områder med akne og talgansamlinger i ansikt og på kropp. Anbefales å bruke DMK Acu-Moist Lotion over.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

Acu Klear mot akne

DMK Acu-Moist Lotion

DMK Acu-Moist er en lett fuktighetskrem for kombinasjonshud. Den trekker raskt inn i huden, virker talgregulerende og rebalanserer fet hud. Kremen gir rikelig med fuktighet og er oljefri (tetter derfor ikke porene). Den virker lindrende og helende.

 

Acu-Moist har solfaktor 15 for solbeskyttelse mot UVA og UVB-stråling.

 

Kommer i størrelsen 50 ml.

DMK Acu Moist Lotion

DMK Acu-Therm

Acu-Therm er et spesialprodukt fra DMK for kviser, store komedoner og talgpropper. Det utvikles en pseudovarme som “smelter” og reduserer talgopphopninger i huden. Dermed slipper du å snitte og klemme, som igjen kan føre til arrdannelser i huden.

 

Acu-Therm brukes kun lokalt på kviser 1 gang om dagen.

 

Kommer i størrelsen 5 ml.

DMK Acu Therm

Øyekremer

DMK Eye Tone

Eye Tone er en lett og fuktighetsgivende øyekrem fra DMK som gir total øyepleie. Den er beroligende og mildner synlige aldringstegn ved å gjøre hudtonen jevnere og huden rundt øynene fastere. Drenerer, motvirker og reduserer hevelser, samt poser under øynene og mørke ringer. Kremen har lett konsistent og trekker raskt inn i huden.

 

Eye Tone påføres morgen og/eller kveld rundt hele øyepartiet. Egnet for alle, også kontaktlinsebrukere.

Kommer i størrelsen 15 ml.

DMK Eye Tone Øyekrem

DMK Fine Line

DMK Fine Line er en rik og nærende øyekrem for øye, hals og overleppe – områder med fine linjer og rynker. Den styrker huden og har en reverserende effekt på synlige aldringstegn rundt øyne og lepper. Huden føles glattere og mer smidig. 

 

Brukes morgen og/eller kveld. Anbefales til voksen og moden hud med synlige aldringstegn.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Fine Line øyekrem

Kremer mot pigmentering

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DMK Melanotech Creme

Melanotech Creme er en nærende krem fra DMK som hemmer dannelsen av melanin i huden. Egner seg for de med hyperpigmentering, mørkere hudtone eller hud som generelt er utsatt for pigmentering. Kremen vil jevne ut hudtone og lysne huden.

 

Kommer i størrelsen 30 ml.

DMK Melanotech krem

DMK Super Bright

DMK Super Bright er en krem for behandling av pigmentering, solskader og ujevne hudtoner. Har en høy konsentrasjon av vitamin C som bidrar til å lysne huden og inneholder ingen skadelige blekende ingredienser som gjør huden mer sensitiv.

 

Anbefalt å brukes som en nattkrem, gjerne sammen med DMK Melanotech Drops.

 

Kommer i størrelsen 60 ml.

DMK Super Bright krem

DMK Sunscreen SPF 15

DMK Sunscreen er en solkrem som beskytter huden mot skadelige UV-stråler. Formulert i en vannavstøtende base som ikke virker fet eller glinsende på huden. Passer for alle hudtyper og brukes til slutt over andre DMK-produkter. Solfaktor 15 gir medium solbeskyttelse.

 

Kommer i størrelsen 120 ml.

DMK Solkrem

Kroppspleieprodukter

DMK Body Sculpting

DMK Body Sculpting er en kroppsbehandling som gjøres hjemme for tap av centimeter. Den virker oppstrammende og gir økt sirkulasjon som hjelper hurtig på utskillelsen av avfallsstoffer. I tillegg er det en kroppspeeling som fjerner døde hudceller og etterlater huden myk og glatt.

 

Slik bruker du den:

  • Påfør et godt lag på ønskede områder, snurr inn i plast. La kremen virke i 45 minutter før du fjerner plasten.
  • Massér overflødig krem inn i huden.
  • Vent minst 8 timer før du dusjer.
  • Brukes hjemme 1-2 ganger i uken.

 

Kommer i størrelsen 120 ml.

DMK Body Sculpting krem

DMK Solar Damage

DMK Solar Damage er en unik fuktighetsgivende gelé for alle hudtyper og aldre. Den virker helende og gjenoppbyggende som en aloe vera-gelé og er derfor også fin å bruke som aftersun. Den bidrar til å stimulere fornyelsen av hudceller. Solar Damage forsterker hudens egen fuktbalanse, i tillegg til å styrke og beskytte huden mot angrep av frie radikaler og eksterne påkjenninger.

 

Kommer i størrelsen 180 ml.

DMK Solar Damage

Pin It on Pinterest