Blinc øyenskygge

Blinc Shadow Fusion er en øyenskyggepalett som består av 10 nøytrale nyanser som skal passe alle hudtoner, 5 matte og 5 med skimmer. Skyggene er høyt pigmenterte og har egenskaper som kan virke anti-aging.

 

Blinc Blend Duo Brush medfølger i paletten.

Shadow Fusion Palette fra Blinc

Blinc Eye Shadow Primer

Blinc Eye Shadow Primer er en øyenskyggeprimer som er utviklet for å gi en jevn base for øyesminken slik at den ser bedre ut og holder hele dagen. Primeren gir fukt, strammer opp huden og virker anti-aging. Fjernes enkelt med mild øyensminkefjerner.

 

Vi anbefaler at du bruker en liten mengde, smører utover med fingertupp eller passende sminkekost, og venter til den er helt tørr før du påfører øyenskyggen.

Eyeshadow Primer fra Blinc

Shadow Primer Brush

Shadow Primer Brush kan brukes for å påføre Blinc Eyeshadow Primer eller concealer, både på og under øyelokket. Ved å bruke primer får man en jevnere basere og lenger holdbarhet av sminken.

Shadow Primer Brush fra Blinc

Lash Comb

Lash Comb er en liten kam for bruk sammen med Blinc Mascara. Den har små, fine metalltenner som gjør det enkelt å skille vippene. Brukes rett etter mascaren er påført for å unngå klumper.

Lash Comb fra Blinc

Brow & Liner Duo Brush

Brow & Liner Duo Brush er 2 sminkekoster i 1. Børstesiden brukes for å gre gjennom brynene og gi form. Den flate, skrå siden kan brukes til brynsfarge, eyeliner eller å legge skygge langs vippekanten.

Brow and Liner Duo Brush fra Blinc

All Over Shadow Brush

All Over Shadow Brush er laget for å gi en jevn og enkel påføring av skygge over hele øyelokket. Kosten har en tett, syntetisk bust og er avrundet for å gjkøre påføringen enklere.

 

Perfekt for både faste og løse pudderskygger.

All over shadow brush fra Blinc.

Blinc Blending Brush

Shadow Blending Brush er skapt for blanding av skygger. Den gir en myk og naturlig look uten skarpe linjer. Med sine myke, syntetiske fibre går blandingen som en lek.

 

Passer for å duse ut harde linjer og blande skygger.

Shadow Blending Brush fra Blinc

Contour Shadow Brush

Contour Shadow Brush er perfekt for å påføre øyenskygge i globalen. Den kan også brukes for å duse ut eyeliner eller påføre skygge langs vippekanten. Har en tett bust av syntetiske fibrer.

 

Ideell for «smokey eyes» og skygge i globalen.

Contour Shadow Brush fra Blinc

Pin It on Pinterest