Blinc mascara

Blinc er kjent for øyesminke av høy kvalitet. Den unike teknologien bak macaraene gjør de ekstra skånsomme og holdbare.

Blinc Mascara Original

Blinc Mascara Original er et supert valg for kontaktlinsebrukere og personer med følsomme øyne. Opprinnelig utviklet for folk som nylig hadde gjennomgått øyeinngrep og er dermed ekstra skånsom.

 

Mascaraen har helt unik teknologi: den danner vannresistente rør rundt vippene dine som gjør at den verken renner, klumper seg, flasser eller smitter av, og holder gjennom regn, tårer og tøffe treningsøkter. Fjernes lett med lunkent vann og lett fingertrykk.

 

Kommer i fargene sort, brunsort, lilla, mørkeblå og mørkegrønn.

Blinc Mascara Original, for følsomme øyne

Blinc Mascara Amplified

Blinc Mascara Amplified gir volum, lengde og tetthet. Et perfekt valg for kontaktlinsebrukere og personer med følsomme øyne. Kan reapplikeres flere ganger utover dagen om du ønsker mer effekt.

 

Mascaraen har en unik teknologi: den danner vannresistente rør rundt vippene dine som gjør at den verken renner, klumper ser, flasser eller smitter av, og holder gjennom regn, tårer og tøffe treningsøkter. Fjernes enkelt med lunkent vann og lett fingertrykk.

 

Kommer i fargene sort og brunsort.

Blinc Mascara Amplified, svart

Blinc Lash Primer

Blinc Lash Primer er en underlagskrem for vippene. Den bygger opp volum og forsterker effekten av din mascara. Kan i tillegg brukes for pleie til vipper og bryn over natten.

Blinc Lash Primer, hvit

Blinc Lash Primer Black

Blinc Lash Primer Black er en sort underlagskrem for vippene som gir mascaraen en ekstra mørk finish. Laget for å pleie og gi volum til vippene dine. Et supert supplement til øyesminke rutinen.

Blinc Lash Primer, black

Pin It on Pinterest