Blinc Eyeliners

Blinc Eyeliners kommer i forskjellige utgaver som dekker de fleste behov, enten du ønsker en klassisk kajalpenn eller en supertynn detaljliner.

Blinc Eyeliner Original

Blinc Eyeliner Original med pensel danner et vannresistent lag på huden som tåler alt fra regn, tårer, tøffe treningsøkter og gnikking i øyne. Superskånsom, perfekt for kontaktlinsebrukere og folk med følsomme øyne. Fjernes enkelt med lunkent vann og lett fingertrykk.

 

Kommer i fargene sort, brunsort, blå, grå og lilla.

Eyeliner Original fra Blinc

Blinc Eyeliner Pencil

Blinc Eyeliner Pencil er en vannfast kajalstift som sitter på hele dagen. Før den tørker kan du duse ut streken med fingeren om du ønsker en «smokey look». Fullproppet av vitaminer og antioksidanter som gir pleie. Fjernes enkelt med mild øyensminkefjerner.

 

Kommer i fargene sort, brunsort, grå, lilla, blå, hvit, nude og smaragd.

Eyeliner Pencil fra Blinc

Blinc Liquid Eyeliner Pen

Blinc Liquid Eyeliner Pen har samme gode egenskaper som de øvrige eyelinerne fra merket, men i form av en filtpenn. Den gjør det enkelt å få en jevn og fin strek, og er vannresistent. Passer kontaktlinsebrukere og folk med følsomme øyne, sitter som støpt hele dagen og fjernes enkelt med vann og lett fingertrykk.

Liquid Eyeliner Pen fra Blinc

Blinc Ultrathin Liquid Eyeliner

Blinc Ultrathin Liquid Eyeliner er en vannfast, flytende eyeliner med en mikroskopisk pensel, som gjør at du kan male en supersmal linje med perfekt presisjon eller dekorere med spennende former. Passer for folk med følsomme øyne og sitter som støpt, men fjernes enkelt med en mild øyensminkefjerner.

Ultrathin Liquid Eyeliner Pen fra Blinc

Pin It on Pinterest